Zapraszamy do udziału w pierwszym spotkaniu Podopiecznych i Przyjaciół Fundacji Profesora Skarżyńskiego SŁYSZĘ!

DLA KOGO?

• Dla osób z wadą słuchu, aparatowanych, implantowanych, a także dla rodziców i opiekunów dzieci z niedosłuchem,
  • Podopiecznych Fundacji SŁYSZĘ oraz ich rodzin,
  • Nauczycieli i terapeutów pracujących z osobami z wadą słuchu, surdologopedów, surdopedagogów, psychologów,
  • Dzieci,
  • Każdego, kto zainteresowany jest zdobywaniem wiedzy i wymianą doświadczeń z osobami implantowanymi, aparatowanymi oraz ich rodzicami i opiekunami,
  • Każdego, kto potrzebuje pakietu wsparcia i wiedzy z zakresu implantologii i protetyki słuchu.
  • Każdego, kto chce miło spędzić czas na wydarzeniu o charakterze pikniku rodzinnego.

KIEDY? 25.06.2022, godz. 09:00

GDZIE? Kajetany, ul. Mokra 7, 05-830 Nadarzyn

• Zachęcamy do czynnego udziału w wykładach i panelach dyskusyjnych z najlepszymi w kraju ekspertami w dziedzinie otorynolaryngologii, implantologii.
  • Dajemy czas i miejsce do wymiany doświadczeń rodzicom dzieci implantowanych, aparatowanych i podopiecznymi Fundacji SŁYSZĘ.
  • Dajemy przestrzeń do spędzenia rodzinnego czasu wypełnionego aspektami edukacyjnymi, terapeutycznymi i rozrywkowymi.
  • Dzieci zachęcimy do udziału w terapeutycznych zajęciach, animacjach i zabawach, skupionych na doskonaleniu zdolności słuchowych, percepcyjnych i integracyjnych.

GOŚĆ SPECJALNY

fot. A Tyszka

Grzegorz Wilk – artysta muzyk, który realizuje karierę estradową mimo trudności słuchowych. Grzegorz jest użytkownikiem aparatów słuchowych. Opowie słuchaczom o swojej przygodzie z niedosłuchem, o pokonywaniu trudności i własnych barier, a także uświetni spotkanie swoim programem artystycznym.

Wokalista najpopularniejszych programów rozrywkowych m.in. “Jaka to Melodia” w TVP1 (od 2005) , w latach 2005 – 2007 wokalista i parodysta w programie “Szymon Majewski Show” w TVN. Solista i aktor wrocławskiego Teatru Muzycznego Capitol w latach 2004 – 2006, laureat wielu programów telewizyjnych i międzynarodowych konkursów (1998 – laureat programu “Szansa na sukces”, 2002-“Droga do Gwiazd”). Jako solista oratoriów Piotra Rubika śpiewał w największych salach USA i Kanady podczas kilku międzynarodowych tournee. Współpracował m.in. z Leszkiem Możdżerem, Włodzimierzem Korczem, Jackiem Cyganem.

POBIERZ PROGRAM

Aby wziąć udział w wydarzeniu – zarejestruj swój udział wypełniając poniższy formularz.

REJESTRACJA

Podczas spotkania zapewniamy poczęstunek oraz opiekę i program animacji i atrakcji dla dzieci.

FOTORELACJA