Fundacja Profesora Skarżyńskiego SŁYSZĘ z radością ogłasza przełomową współpracę ze Smart Ear i Disneyem, której celem jest wywoływanie uśmiechu dzieci korzystających z akcesoriów do aparatów słuchowych i implantów ślimakowych.

Ta współpraca łączy innowację, przyjazne wzornictwo i przystępność, aby zwiększyć atrakcyjność akcesoriów słuchowych.

Smart Ear, dostawca najwyższej klasy akcesoriów do aparatów słuchowych i implantów ślimakowych, połączył siły z Disneyem, aby przygotować gamę naklejek na aparaty słuchowe i implanty słuchowe, ozdobione ukochanymi postaciami Disneya. Te żywe i urzekające projekty nie tylko dodają szczypty radości, ale także zachęcają osoby w każdym wieku do dumnego noszenia swoich aparatów.

Fundacja im. Profesora Skarżyńskiego SŁYSZĘ, główny opiekun dzieci podopiecznych, z dumą bierze udział w tej inicjatywie. Jako organizacja zajmująca się poprawą życia osób z wadami słuchu, Fundacja dostrzega siłę kolorowych i atrakcyjnych akcesoriów. Łącząc współpracę ze Smart Ear i Disneyem, Fundacja zamierza rozszerzyć zakres działań i zapewnić dostęp do kolorowych akcesoriów.

„Jesteśmy uradowani z zaproszenia do tej współpracy i sprawiania, że ​​aparaty słuchowe i implanty ślimakowe będą nie tylko użyteczne, ale i atrakcyjne i przyjemne w noszeniu. Dzieci uwielbiają identyfikować się z bohaterami oglądanych na ekranie bajek, a teraz – dzięki Disneyowi – mogą wybierać spośród różnych wzorów” – powiedziała dr hab. n. farm. Magdalena B. Skarżyńska, członek Rady Fundacji. „Naszą misją zawsze było przełamywanie barier i wzmacnianie osób z wadami słuchu. Wdrażając ukochane postacie Disneya do aparatów słuchowych i implantów ślimakowych, nie tylko sprawiamy, że te produkty są bardziej atrakcyjne wizualnie, ale także zaszczepiamy w dzieciach radość i pewności siebie w tych, którzy ich używają.

Dzięki tej współpracy Fundacja im. Profesora Skarżyńskiego SŁYSZĘ będzie aktywnie zaangażowana w dystrybucję tych akcesoriów inspirowanych Disneyem.

„Jesteśmy zbudowani współpracą z Fundacją im. Profesora Skarżyńskiego SŁYSZĘ. Chcemy udostępnić nasze aparaty słuchowe i akcesoria do implantów ślimakowych szerszemu gronu odbiorców” – powiedziała Aleksandra Gładysz, założycielka SmartEar. „Wspólnie rozwijamy się, aby aparaty słuchowe i implanty ślimakowe mogły być zarówno funkcjonalne, jak i „fajne”, promując przy tym pozytywne podejście do leczenia słuchu”.

Współpraca wyznacza nowy standard w zakresie tworzonych akcesoriów do aparatów słuchowych i implantów ślimakowych i symbolizuje krok naprzód w zakresie dostępności i równości.

Dodając do tych produktów odrobinę magii z postaci Disneya, partnerzy chcą umożliwić korzystanie z ich rozwiązań słuchowych dzieciom z dumą i radością.